Veelgestelde vragen

Huisregels Tibisay Tutoring

Wij willen ervoor zorgen dat elke leerervaring soepel verloopt en onze studenten optimaal kunnen profiteren van onze bijlessen. Hieronder vindt u onze huisregels, die helpen om een positieve en productieve leeromgeving te creëren:

Hoe verloopt een online bijlessessie?

Op de dag van de afspraak ontvangt de leerling een herinneringsbericht waarin wordt gemeld dat er vandaag een bijlessessie gepland staat. In dit bericht vindt de leerling een link naar de streamingstudio waar zij moeten inloggen voor de les. Bovendien ontvangen zij een (privé) link waarmee zij de les opnieuw kunnen bekijken. De les is niet openbaar toegankelijk op het platform, maar alleen via deze specifieke link.

De lessen vinden plaats op een streaming platform. Hier worden de lessen opgenomen en vervolgens geüpload naar een videoplatform zoals YouTube. Als een student ervoor kiest om de les niet op te nemen, is dat ook mogelijk. Vervolgens kan de student de les op een later moment bekijken, op hun eigen gemak.

1. Aankomsttijd voor studenten

Indien een student verwacht later aanwezig te zijn dan gepland, vragen wij vriendelijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Onze lessen zijn zorgvuldig ingepland, met enige tijd tussen sessies om in- en uitloggen mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, als een uur durende sessie om 15:00 begint en de student 15 minuten te laat is, zal de sessie in principe eindigen om 16:00.

2. Afwezigheid van studenten

Mocht een student niet in staat zijn om aanwezig te zijn bij de geplande bijles en er is geen contact opgenomen ten minste 1 uur van tevoren, dan behouden wij ons het recht voor om geen inhaalmogelijkheid te bieden en geen terugbetaling te verlenen. Let op: indien u niet aanwezig bent bij het oriëntatiegesprek (zonder dit vooraf te melden) of meer dan 3 keer per jaar niet aanwezig bent bij de les, komt u niet meer in aanmerking voor lessen bij Tibisay Tutoring.

3. Betalingsvoorwaarden

Om de sessie te bevestigen, vragen wij om betaling ten minste een kwart dag (6 uur) voor aanvang van de les. Indien de betaling niet is ontvangen, zal de sessie helaas niet kunnen plaatsvinden.

4. Inhaalmogelijkheden

Wij bieden inhaalmogelijkheden voor gemiste lessen. Daarnaast begrijpen wij dat sommige studenten wellicht liever doorgaan met de volgende geplande les. De keuze ligt bij u, wij zijn er om u te ondersteunen.

5. Afwezigheid van de docent

Indien de docent vertraagd is of afwezig, zullen wij ons uiterste best doen om de gemiste bijles op een later moment in te halen, na overleg met de student. Mocht een les niet kunnen plaatsvinden door omstandigheden die onder onze verantwoordelijkheid vallen (bijvoorbeeld technische problemen of stroomuitval), dan zorgen wij ervoor dat de les ononderbroken en volledig wordt ingehaald.

6. Akkoord met de Regels

Bij het nemen van bijlessen bij Tibisay Tutoring gaat u akkoord met bovenstaande regels. Indien u niet kunt instemmen met deze regels, begrijpen wij dat u geen gebruik kunt maken van onze bijlessen bij Tibisay Tutoring.

Tot slot…

Wij streven ernaar om een prettige en effectieve leerervaring te bieden. Als u vragen heeft over deze regels of verdere verduidelijking nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw leerdoelen!

RSS
Follow by Email
WhatsApp
FbMessenger