Over privé- of bijlessen

Indien uw kind als leerling tekort schiet in bepaalde vakken, bieden privé- en bijlessen een uitstekende mogelijkheid om dit hiaat te overbruggen. De drijfveren achter de behoefte aan deze lessen kunnen uiteenlopend zijn, maar de oplossing blijft consistent. Privélessen en bijlessen garanderen een snelle opwaardering van de kennis van uw kind en resulteren in aanzienlijke verbeteringen in de prestaties. Zodra het kennisniveau op het gewenste niveau is, kan uw kind ervoor kiezen om door te gaan met bijles of weer over te stappen naar reguliere onderwijsinstellingen of groepslessen. Hoewel deze laatste opties doorgaans kostenefficiënter zijn, ontbreekt hierbij wel de persoonlijke aandacht die een privédocent aan de leerling kan bieden.

Met andere woorden, bijlessen zijn een geprezen middel om snel te leren en vormen een uiterst effectieve route om taalkennis te verbeteren. Mijn lessen worden volledig afgestemd op de behoeften van de individuele leerling, het rooster is flexibel en de student heeft inspraak in het aantal te volgen lessen.

Mijn leerlingen

Mijn leerlingen zijn individuen die de meerwaarde erkennen van één-op-één onderwijs en die de waarde zien van op maat gemaakte lessen die perfect aansluiten bij hun behoeften en doelen. Daarnaast zijn mijn leerlingen mensen die behoefte hebben aan flexibiliteit in hun lesuren.

Mijn missie

Ik heb mezelf tot doel gesteld mijn leerlingen te helpen zichzelf uit te drukken in het Nederlands, Engels of Spaans. Ik wil hen laten genieten van het leerproces en de tevredenheid ervaren van het behalen van deze mijlpaal.

Tarieven en Betaling

Alle lessen dienen vooraf betaald te worden. Betalingen kunnen contant, Nederlandse ING Bank, via PayPal of door overmaking naar de rekening van Tibisay Tutoring op Curaçao worden voldaan, onder vermelding van de naam van de student.

Bankgegevens op Curaçao:

  • Bank: MCB
  • Naam rekeninghouder: Tibisay Tutoring
  • Rekeningnummer: 28979907
  • Omschrijving: Tutoring (Naam van student)

​Tarieven

  • 1 uur – 40 euro
  • 10 uren – 350 euro
  • 20 uren – 600 euro

Contactgegevens

Voor informatie over beschikbare lestijden of speciale aanbiedingen voor inwoners van Curaçao, Aruba, Sint Maarten en de BES-eilanden, kunt u contact met mij opnemen via telefoon: (+5999) 6729347. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tibisaytutoring.nl voor verdere vragen. Ik sta klaar om u te helpen uw leerdoelen te bereiken.

RSS
Follow by Email
WhatsApp
FbMessenger