Over privé- of bijlessen

Als uw kind als leerling te weinig kennis heeft opgedaan in een bepaald vak, is dit tekort goed op te vullen met privé- of bijlessen. De redenen waarom de lessen nodig zijn, kunnen divers zijn maar de oplossing is altijd hetzelfde. Privéles of bijles zorgt ervoor dat uw kind snel op het juiste kennispeil komt en de resultaten met sprongen vooruit gaan. Als de kennis daarna ‘op peil’ is kan uw kind natuurlijk doorgaan met bijles, maar ook weer overstappen naar lessen binnen het reguliere onderwijs of in een groep. Dit is vaker wat goedkoper, al mist uw kind wel de persoonlijke aandacht die een privé docent de leerling kan bieden.

Kortom, bijlessen is de snelste manier om te leren, en de meest effectieve manier om kennis in een taal te verbeteren. Mijn lessen worden volledig op maat gegeven, het schema is flexibel en de student beslist zelf hoeveel lessen hij wil nemen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tibisay Felida. Ik heb Spaanse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik geef al meer dan 20 jaar bijles en geef Nederlands, Engels en Spaans sinds 2005.

Mijn studenten

Mijn studenten zijn mensen die het gemak en de voordelen waarderen van het hebben van een leraar alleen voor hem of haar en die het de moeite waard vinden om iemand te hebben om de lessen te ontwerpen aangepast aan hun behoeften en doelstellingen. Mijn studenten zijn ook mensen die graag flexibiliteit willen hebben wat de uren betreft.

Mijn missie

Mijn missie is mijn leerling te helpen met het leren om zichzelf te uiten in het Nederlands, Engels of Spaans en al het plezier en de voldoening die verbonden zijn aan deze prestatie.

Adres Tibisay Tutoring

Kaya Kokolishi 52

Schelpwijk

Willemstad, Curaçao

Voor degenen die dat liever hebben kunnen bijlessen gegeven worden via Skype.

Betaling

Alle lessen dienen vooruit betaald te worden. Dit kan zowel contant, via PayPal, of op de rekening van Tibisay Tutoring onder vermelding van de naam van de student.

Betalingsinfo:

Betaling is mogelijk via directe storting, PayPal of uw favoriete creditcard.

Bank: MCB

Naam van de rekening: Tibisay Tutoring

Rekeningnummer: 28979907

Beschrijving: Tutoring (Naam van student)

Prijs

De prijs per uur is afhankelijk van het gekozen pakket.

Pakketten

1 uur – $40

10 uren – $350

20 uren – $600

Contact

Voor informatie over de beschikbare uren of speciale aanbiedingen voor inwoners van Curaçao, Aruba, Sint Maarten en BES-eilanden kunt u contact met mij opnemen via telefoon (005999) 6729347 of via het Contactformulier.

Follow Tibisay Tutoring

Facebook

Instagram

YouTube

Pinterest

On Google Maps